Nu är 2:a boken här! 
Solens återkomst

Välkommen in i min värld av rawfika och kärlek till naturen. Här bjuder jag med dig på en resa genom hösten och vintern. Boken innehåller frukostmål, gudomliga drycker, godbitar, slående bollar, förtrollande praliner, vilda tårtor, strålande tårtor och ljuvliga bakverk. Dessutom höstens magi, vinterns visdom och så klart solens återkomst.

Om boken - solens återkomst

Boken är skriven, fotad och form given av Evelina som sedan tryckt den på eget förlag.
Den är FSC och Svanenmärkt och tryckt i Danmark.
Boken är inbunden och är på 178 sidor och innehåller 52 recept för höst- och vintersäsongen, samt bilder och texter om naturens visdom. Den är uppdelad i 13 kapitel:
Höstens magi, Låt oss sloka, Bakintroduktion, Frukostmål, Gudomliga drycker, Godbitar, Slående bollar, Förtrollande praliner, Vilda tårtor, Strålande tårtor, Ljuvliga bakverk,
Vinterns visdom och Solens återkomst.  

Pris: 350kr (skickas för 380kr inklusive frakt i Sverige)
Finns som E-bok: 250kr
Beställ här eller besök Wilda Ekologiskt i Laholm, eller Julmarknaden på Allegården i Hjärnap den 9 december

Innehåll
  • Glutenfritt
  • Laktosfritt
  • Vittsockerfritt
  • Växtbaserat
  • Raw
  • 21 nötfria recept

I Hishult skiner solen

Det var som en dröm blev sann när jag fick öppna Café solstråle hemma på gården. Efter andra året ville jag samla ihop och föreviga de goda stunderna i Hishult till en genuin bok om livet på landet, råfika och kärleken till naturen. Här får du ta del av våra absoluta favoritbakverk, grönsaker och vilda växter. Jag vill bjuda på smakupplevelser, njutbara stunder och inspiration till att leva nära naturen. Låt dig berikas av allt livet har att ge.

Bakgrund

Böcker betyder väldigt mycket för mig. De är blygsamma skatter som kan förändra ens liv. Jag har länge drömt om att skriva min egen bok och vara en del av den världen som är så viktig för mig. Med åren har den drömmen grott och en önskan att nå ut och sprida ljus har växt.  När jag öppnade caféet så kom det naturligt till mig att uppfylla denna drömmen. Min mamma visade vägen för mig när hon tryckte sin bok "Pojken som nuddade himlen" 2020. (Läs mer om den boken längre ner på sidan). Jag är väldigt tacksam för tiden vi lever i där alla har möjlighet att förverkliga sina drömmar.  Det är så roligt att man får uttrycka sig själv och skapa vad man vill, och hur man vill, på sitt sätt. Det är bara fantasin som sätter stop. Därför har jag själv designat, fotat och formgett min bok, med smakråd från mina närmaste. 

Beställ boken: I Hishult skiner solen

Heléns bok-
Pojken som nuddade himlen

Sockertoppen var ett berg som inte var särskilt stort men oproportionerligt högt. Pojken hade alltid tyckt att det såg ut att nå ända upp till himlen, och det var det som var så spännande. En dag bestämde han sej för att göra vandringen som han hade drömt om så många gånger. Det blev till ett äventyr som han aldrig skulle glömma. 

En bok för alla med barnasinnet kvar

En inspirerande och upplyftande berättelse med poetisk touch som berör en på djupet. Helén har skrivit boken till sig själv och den är full med vänliga budskap till barn i alla åldrar. 
Boken är 100% halländsk, skriven av Helén, illustrerad av Evelina och tryckt på Veinge tryckeri.

Pris: 150kr
Beställ här eller besök Wilda Ekologiskt i Laholm och Café solstråle under sommaren. 

Beställ boken: Pojken som nuddade himlen